Mikael Reuterberg

Mikael Reuterberg

Mikael Reuterberg

Regi och skådespelare

Jag heter Mikael Reuterberg förutom att vara Teaterdirektör, kommer jag regissera och spela i SOL & VÅRAREN.
Jag har alltid gillat den kreativa processen i det sceniska arbete och därför sedan unga år producerat och regisserat egna sång och skådespelarprogram.

Jag var länge med i Dramatens musikdramatiska ensemble Romeo & Julia Kören och har medverkat som sångare och skådespelare i flertalet föreställningar. Varit frilansande skådespelare i fria teatergrupper i både Malmö och Stockholm, samt Stockholms Stadsteater. 1998 startade jag Teater Lasse i Parken och drev denna i 7år Jag började min karriär som skådespelare och eftersom åren har gått har det också blivit mer och mer regisserande tillsammans med ett större producentansvar.

Min häftigast teaterupplevelse är Unga Klaras uppsättning ”I Lust Huset” i regi av Suzanne Osten: En helhetsupplevese där en bra text, lustfylld regi och skådelspelarnas finlir och egendomliga uttryck fick mig att sitta framåtlutad i teaterstolen i total närvaro under 3 timmar.

Denna webbplats använder cookies. Mer information

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen, och genom att använda webbplatsen eller trycka på OK tillåter du detta.

Stäng