Sommarteatern mitt stan

Vad härligt det är när det blåser upp till nya kultur-vindar i Göteborg!

 

Det ståtliga Kronhuset, Göteborgs äldsta byggnad, och dess vackra borggård blir hem för stans nya sommarscen. Juni-augusti öppnar Kronhusteatern sina portar och bjuder på stämningsfulla upplevelser med teater, musik, sång, mat & vin. Inne i Kronhuset bygger vi upp ett 1600-talsscenhus i trä ”a la Drottningholm” med ett enklare scenmaskineri med rep, fonder och dekormåleri.

Kronhusteatern, ja, den har jag hört talas om, vad roligt.”, ”Det var på tiden! Äntligen får denna plats liv.”, ”Nämen, oj så roligt!” Några av folkets reaktioner när vi berättar om den nya upplevelsen i stan.

Sommaren 2016 spelar vi tre olika produktioner för hela familjen:

 

6 juli – 21 augusti (23 föreställningar BOKA >> )
Gycklarspelet:
FÖR UNG FÖR ATT VA’ KUNG

20 juli – 27 augusti (25 föreställningar BOKA >> )
Skrattfest med sång & musik:
SOL OCH VÅRAREN

En sommarteater som angår alla!

Vi vill inkludera hela Göteborg och verka för att alla ska kunna ha möjlighet besöka Kronhusteatern.
Vi har dock ringa medel för en sån här stor produktionsapparat. Vårt mål är att med stöd och samarbeten kunna erbjuda speciellt subventionerade biljett till barn och ungdom, samt erbjuda hög konstnärlig kvalitet till ett rimligt pris för all publik.

Subventionerade biljetter

Med stöd från staden, enskilda personer, organisationer och företag kommer vi erbjuda subventionerade biljetter för barn och ungdom till Kronhusteaterns alla föreställningar: Kronhusteaterns motto är att barn och ungdomsbiljetter ska kosta mindre än en biobiljett.
Vi erbjuder stolt alla barn och ungdomar upptill 17 år ett subventionerat biljettpris av 95 kr/person*.
* Gäller alla sommarens föreställningar, även för vuxen under Gycklarspelet: FÖR UNG FÖR ATT VA’ KUNG.

Få en förmånlig rabatt

Mot ökad vår synlighet i våra samarbetspartnerns informationsflöde, ger vi t.ex. dess medlemmar en kraftig rabatt på över 30% vid uppvisande av medlemskort eller rabattkod.
Vi hoppas att även du hittar någon av våra rabatter till denna sommar. Föreslå gärna andra aktörer som du tycker vi borde inleda ett samarbete med.

Vi behöver din hjälp

Vi driver verksamheten i stort sett helt med privata och sponsrade medel. För att kunna hålla nere priser och ändå erbjuda förstklassig service och underhållning, inleder vi därför gärna fler och nya samarbeten. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss.

 

Vi ses i sommar!

Denna webbplats använder cookies. Mer information

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen, och genom att använda webbplatsen eller trycka på OK tillåter du detta.

Stäng