Biljetter

Vi säljer totalt 180 upplevelsebiljetter per föreställning.

Till två av våra föreställningar, The Bear och Sol och Våraren, erbjuder vi dessutom supébiljetter, som inkluderar entré till föreställningen samt Kronhusets läckra smörgåsbord med ett glas gott vin eller en öl.

Observera att supébiljetterna finns i begränsat antal, så för att försäkra dig om din plats så rekommenderar vi att du beställer dina supébiljett vid biljettbokningen. Upplevelsebiljetter och supébiljetter även köpas vid porten innan föreställningen och detta sker i mån av plats.

Välkommen till en sommarupplevelse utöver det vanliga och garanterat utan regn!

Våra upplevelsebiljetter kan alltid kompletteras med ett glas vin, alkoholfritt, fika eller smörgåsar i Kronhusteaterns Bar & Servering.

Subventionerade biljetter

Kronhusteaterns motto är att teater ska vara tillgänglig för så många barn och ungdomar som möjligt och att dessa biljetter ska kosta mindre än en biobiljett. Därför är dessa upplevelsebiljetter subventionerade och kostar endast 95 kr per person.

Rullstol och ledsagare

Observera att biljetter för rullstolsburna samt ledsagare bokas via info@kronhusteatern.se eller tel 031-13 99 13. Vi har plats för 4 rullstolsburna per föreställning. En ledsagare per rullstolsburen får följa med in på föreställningen med fri upplevelsebiljett.

* Barn och ungodmsbiljett gäller till och med det året man fyller 17 år.

Denna webbplats använder cookies. Mer information

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen, och genom att använda webbplatsen eller trycka på OK tillåter du detta.

Stäng