Vi söker samarbetspartners!

Kronhusteaterns motto är att barn och ungdomsbiljetter ska kosta mindre än en biobiljett. Vårt mål är att med stöd och samarbeten kunna erbjuda speciellt subventionerade biljetter till barn och ungdomar, samt erbjuda hög konstnärlig kvalité till ett rimligt pris för all publik. Med stöd från staden, enskilda personer, organisationer och företag kommer vi erbjuda subventionerade biljetter för barn och ungdom till Kronhusteaterns alla föreställningar.

Som ett led i att inkludera och verka för ökad förståelse kommer en speciell satsning för barn och mödrar i förorten genomföras.

Några föreställningar kommer öronmärkas för dessa grupper då vi anser och har uppfattningen, att kvinnor och barn i dessa områden är extra utsatta och vi vill ge dem bekräftelse, skapa känsla för den svenska historien och språket, samt sätta ljusglimtar i specifika problem och samtidigt ge en härlig utflykt till Göteborgs äldsta områden.

Kronhusteaterns vision är att inkludera och verka för att alla ska kunna ha möjlighet besöka Kronhusteatern. 

Vi har dock ringa medel för en sån här stor produktionsapparat då verksamheten drivs i stort sett helt med privata och sponsrade medel.

För att kunna försätta för att kunna hålla nere priserna och ändå erbjuda förstklassig service och underhållning inleder vi därför gärna fler och nya samarbeten.

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Fyll i formuläret om du är intresserad av att samarbeta! 

Det är helt förutsättningslöst, det är en första kontakt för att se hur ett samarbete skulle kunna se ut. Vi är tacksamma för alla som visar intresse!

 

Logotyp Reuterberg Produktion AB

This website uses cookies More information

This website uses cookies to enhance the experience. By using the website or clicking OK you allow this.

Close