Mikael Reuterberg

Mikael Reuterberg

Mikael Reuterberg

Projektledare

Jag är entrepenör och har varit så under hela livet. Jag ser möjligheterna istället för hindren. För det mesta har detta gett mig fantastiska möten, samarbeten och en härlig personlig utveckling.

Mitt första stora teaterprojekt var utomhusscenen Teater Lasse i Parken, som jag startade helt utan egentlig ekonomisk förankring men med en väldigt bra idé. Jag involverade fantastiska medarbetare och artister och efter 2 år var vi en välbesökt sommarteater i Stockholm som spelade under fulla hus 7 år. Sen startade jag och drev framgångrikt konceptet The Villa Sunlight, ett gästhus och retreatcenter utanför Barcelona.

Nu är jag tillbaka till mina västkustska rötter för att göra en storsatsning och skapa KRONHUSTEATERN, Göteborgs nya kulturupplevelse och vattenhål. Lite skämtsamt brukar jag säga; Vi siktar mot stjärnorna och för att senare hamna bland trätopparna…
Vi är ett härligt och proffsigt team som är under uppbyggnad och vi önskar all hjälp och samarbete vi kan få, för att kunna förverkliga och lyfta detta stora projekt. Kronhusteatern är en planerad satsning i minst 3 somrar.

Du är välkommen att kontakta mig eller någon i ledningsgruppen eller söka direkt på hemsidan bland våra lediga tjänster. Kronhusteatern drivs genom mitt bolag; REUTERBERG PRODUKTION AB.

Denna webbplats använder cookies. Mer information

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen, och genom att använda webbplatsen eller trycka på OK tillåter du detta.

Stäng